VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Eductus

Kategori: Jag o min vardag

 
Äntligen hemma från Helsingborg. Var ju på ett informations möte hos Eductus. En tjänst AF köpt. Anfående coaching osv i att söka jobb, lät rätt intressant.
 
Har ju varit arbetslös ett bra tag nu sen jag blev uppsagd på Sveaplast pga arbetsbrist. Men även varit sjukskriven för knäet som är trasigt, vilket jag får leva med och bygga upp muskulaturen och hoppas på slippa operation.
Men nu var det inte de jag skulle prata om.
 
6 veckor ska den här kursen vara kl: 9-15. Vilket betyder att jag är hemifrån 7.30 till ca 16.30. Efter det så ska man bara in där 2 ggr per vecka.
 
Ska bli kul och se vad dom har för råd och tips och komma med som kanske man själv inte tänkt på.
 
Men de tråkiga var att så gott som alla som var där var totalt negativt inställd till allt. Bl a att det kostar bensin o köra eller resor med tåg. Jag tycker det är bättre och se det som en chans att få hjälp ut på arbetsmarknaden. Det rör sig ju vara om en kort tid.
Tråkigt och höra på såna människor när jag själv är så positiv till allt.
 
Sen kan jag hålla med om att hon som prata där inne, hon fråga oss alla om vi visste varför vi var där. Och ingen visste det mer än att vi fått besked via mail eller sms var vi skulle befinna oss med dag och klockslag. Men det är ju AF i ett nötskal..haha.
 
Ja ja, jag ser i alla fall framemot detta. Kan ju inte bli sämre i alla fall. Om inget annat så kanske man kan hitta en praktikplats som senare kan leda till nån form av anställning
 
Trots lite sömn och tidig morgon så är jag fortfarande superpigg, så nu ska jag fortsätta med min julstädning
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: