VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Inte en sådan dag idag

Kategori: Tankarna flödar

 
Och aldrig nånsin annars heller. ja vad pratar jag om? Jo om dagen efter ni vet, hur många har en sån idag, inte jag iaf o aldrig haft, men de visste ni redan...mohahaha. Men sååå skönt och vakna upp idag ändå och veta att man var hemma igår kväll.
 
Idag känns det som att nästan all yrsel är borta, bara lite illamående kvar, plus smärtan har oxå minskat. Riktigt skönt känns det. Kanske jag kan köra lite städning idag.
Ska eventuellt ta en promenad med Linda och hennes mammas två små söta vovvar. Men får känna efter och se lite senare om det är aktuellt. Hoppas för det hade varit kul. Kameran följer med då såklart. Ja den får jag INTE glömma.
 
Tyckte ni att rätt åkte ut från x-factor igår? Jag är lite kluven, hade svårt och tycka vem som skulle åka hem, de som är kvar är riktigt duktiga nu. Men förstår ändå inte hur svenska folket röstade när då som satte J:E:M i duell, för hur duktiga och proffsiga är inte dom då.
Kan nog tycka att Awa eller Malcolm B ska vinna, svårt där med eftersom de är så totalt olika. Tänker inte rösta och aldrig gjort, bara kul och titta på allt som har med musik och göra..
 
Så Johan Falk: Organizatsija Karayan och den var riktigt bra, så se den om ni inte gjort det.
 
 
 
Ååå vad jag blev sugen på knäcke med kräft och räkost på tub. Tror de får bli min frukost idag, plus ett glas julmust..haha!!!
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vänta till du sett de sista filmerna, dom är ännu bättre :)

    Svar: Har redan sett dom. Alla Falk är bäst :)
    shaminelle

    2012-11-12 | 13:39:10

Kommentera inlägget här: