VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

23 timmar kvar

Kategori: Dagens midda

 
Till vadå? Nyfikna?
 
Imorgon är det min födelsedag så det är timmarna som är kvar tills festen drar igång hemma hos mig. Inte varje år man fyller 45...tant skojar Sabina om..haha..vet att hon inte menar allvar. Är så långt ifrån tant man kan komma både till sättet och utseendet, eller klädstilen. Ungdomlig och jag trivs så. Har alltid varit som jag är idag, eller i alla fall sedan runt 20 års ålder.
 
Nu kommer de säkert nån ful kommentar från nån anonym läsare, händer ju ibland. Men de bjuder jag på. Läser bara dessa kommentarer och raderar sedan, oxå är de hela glömt. Folk som klankar ner på andra är de som inte har ett eget liv.
 
Jag är jag och du är du. Jag bryr mig inte om hur folk ser ut, hur dom är, eller vad dom gör med sitt liv. Jag kan umgås och prata med allt och alla utan problem. Och har folk problem med mig ja då är de deras problem och inte mitt. De går inte och få mig deppig för nån j-a sur kommentar.
 
Nä..... var ju inte detta jag skulle prata om, jag bara halka iväg på tangenterna och lite snabba korta tankar i huvudet.
 
Idag har jag städat och förberett i massor inför festen imorgon så jag bara har det lilla sista att fixa till innan gästerna kommer imorgon vid 17-tiden.
 
Var inte så sugen på midda så jag kokte ett blomkålshuvud och stekte en laxfilé, och jäklar vad gott det blev.
 
 
Nu blir de strax en dusch och sen massa på tv.
* Halv åtta hos mig
* Kockarnas kamp
* criminal minds börjar väl idag om jag inte minns helt tokigt
* Revenge som krockar med kanal 5 så de blir via datorn efteråt
 
Har ni några/något favoritprogram????
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: