VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Kuslig morgon

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade halv 6 i morse av ett konstigt tjutande o skrapande ljud, försökte somna om men det gick inte, var uppe o lyssnade överallt, hördes som de kom från grannen när jag la örat till väggen. Fick sätta på tv och kolla Vakna Med The Voice eftersom jag kände att de inte skulle bli mer sömn denna tidiga morgon.
Sen nu vid närmare halv 8 blev jag trött på oljudet och gick ut i trappan o lyssnade o då kom de inte alls från grannen. Tog mig ner till tvättstugan som ligger precis under mitt vardagsrum. Och hörde då att jag kom närmare o närmare ljudet. Tittar in i ena tvättstugan o ser då att den gamla matt tvättmaskinen står och snurrar utan vare sig lucka stängd eller nåt i den. Alltså står den o kör torrt. Går fram för att stänga strömbrytaren på väggen och då slår de gnister och ryker från motorn så jag stack som en blixt. Ringde vaktis o han kom på 5 röda. Där var det nära att brandkåren hade fått komma.
 
Kusligt med tanke på att jag har tvättstugan precis under mitt vardagsrum. Tänk om de hade börjat brinna.
Det var väl i våras om jag inte minns fel som en torktumlare brann i samma tvättstuga, och brandkåren fick komma.
 
 
Ingen rolig morgon detta, hade gärna lagt mig ett par timmar nu med tanke på den lilla slmn jag fått. Men de kan jag inte pga ut i viktigt ärende runt halv 10-tiden.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: