VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Mindre rolig veckostart

Kategori: Jag o min vardag

 
Somnade vid 2-tiden inatt för att sen vakna igen runt halv 5 av en riktigt rälig mardröm. Den var så pass verklig så jag tände snabbt lampan och sen var det svårt och somna om. Fick till sist sova ca 8-10.30. Alltid varit en dålig sovare, vaknar typ varannan var andra timme. Men det har jag vant mig vid. Värre när de är maror som förstör
 
Usch...gillar inte alls när det blir så här. Vill komma upp i bra tid varje morgon. Även om jag somnar sent så klarar jag mig på 5-6 timmar sömn. Och detta oavsett om jag jobbar eller inte.
 
Måndag och ny vecka, så vad händer då, ja de vet jag inte riktigt än. Men idag tvättar jag, och ska väl röja lite oxå här hemma. Tror det behövs dammas lite.
 
Ska oxå lägga om min kost eftersom min IBS spökar rätt bra nu igen. Ska försöka låta bli(läs: SKA) mjöl produkter fram till helgen och hoppas på att mitt illamående och diarré ger med sig.  Har dock upptäckt för ett tag sedan att när jag mår som mest illa så lenar det ganska bra med ett par klunkar coca cola..hmm..skumt de där. Man har ju hört om avslagen cola när folk mår illa. Men men, funkar detta på mig är jag bara glad. Har ju för 4 år sedan provat ett antal olika tabletter mot detta, men de flesta tålde jag inte, eller så funka dom inte.
Gäller att man hittar sitt eget sätt när man har den diagnosen, plus försöka undvika det som gör en sjuk.
 
Men nog om det, finns dom som har det MYCKE värre..stackarna
 
Tvättstugan nästa
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: