VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Pysselväder

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har de varit blåsigt och regnigt och är fortfarande. Men ändå varit ute en sväng, mötte upp Linda och var på Ica med henne och hennes lilla minsting.
 
Oxå har jag tvättat en massa. Och använder denna dag och kväll till massa pysslande här hemma. T ex sådant där ni vet som man alltid skjuter framför sig..haha. Ja ni fattar va :P!! Lite städande med såklart. Fast sparar dammsuga och torka golv till imorgon, inget vidare och göra sånt när det är mörkt ute.
 
Läser på facebook att det är snö längre upp i landet, gissa om jag är jättemassa avundsjuk. Ja jag vet jag borde flytta, men man lämnar inte Skåne så lätt. Den underbara naturen finns bara här.
Får istället hoppas på att snön snart kommer hit. Då blir jag som ett barn på julafton..haha!!
 
Måste tipsa om en ny serie med som ska börja på sjuan på torsdag kl: 22.00, den verkar riktigt bra.
"Beauty and the beast" heter den
 
Amerikansk kriminalserie från 2012. Polisen Catherine Chandler arbetar som mordutredare tillsammans med sin partner Tess. Som ung blev hon vittne till hur hennes mamma dödades och själv räddades hon av något oförklarligt. Men ingen trodde på henne och nu har hon svårt att släppa sitt förflutna. I rollerna: Kristin Kreuk, Yannick Bisson, Jay Ryan.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: