VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Löpning 24/7

Kategori: Jag o min vardag

 
3e natten nu som jag knappt sovit pga min lilla katt. Hon började prata och sånt där i tisdags. Trodde de var som hon brukar pga ålder och att hon är pratsjuk. Hon och jag pratar ju dagligen, ja ni vet så där som man gör med sitt lilla djur.
 
Hon är 14 år gammal och jag slutade ge henne p-piller för drygt 2 år sedan, just för att jag då märkte att hon inte kom igång med att löpa. Så varför då ge henne detta jävla piller.
Men skumt nog så är det en löpning som är igång och inga piller har jag, och djursjukhuset kunde inte få ut ett recept till apoteket förrän måndag..hmm..what...har jag aldrig hört om tidigare. Så ska ringa runt till fler idag och se om nån annan kan fixa fram så jag kan gå och köpa såna idag. Synd om min lilla bäbis ju.
 
Djursjukhuset i Hässleholm mena på att jag kunde komma in och steralisera henne. Men de kändes inte vidare kul. Jag menar, söva en 14 årig katt och sen tvinga henne att gå runt med den där tratten runt halsen i 10 dagar, nä de känns inte rätt mot henne när hon är så pass gammal.
Visst hon mår bra och busar och har sina race och äter som en häst. Men nej tack, inte att min lilla tös ska få uppleva nåt sånt.
Tänk om hon inte ens klarar narkosen..usch vad jag skulle klandrat mig själv sen.
 
Så piller får de bli
 
 

Kommentarer

  • Ardito säger:

    krya på hon :)

    2012-09-08 | 14:54:47

Kommentera inlägget här: