VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

DETTA MÅSTE NI LÄSA

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
Varför? Jo för jag blev verkligen rörd när posten kom idag, så nu ska ni få höra.
 
Jag går ut för att gå ärenden och kollar först min brevlåda (vi har skåp i trappan) och ingen post där, så mamma  ber mig ringa hennes väninna som är brevbärare för och kolla när den kommer, hon tar då reda på detta och ringer tillbaka och säger att där är ett brevpaket.
 
Börjar då spekulera i detta eftersom jag inte beställt nåt, börjar ha mina aningar.
Oxå kommer då posten och jag ser en grön postpåse, i denna ligger hela triologin om Femtio och Ana. Med ett fint kort och en text som berörde mer än jag kan sätta ord på.
Min fina internet vän sedan 12 år tillbaka har då köpt dessa böcker åt mig och skickat dom som en present. Hur snällt är inte det då. Vi har aldrig träffats och ändå gör hon detta för mig, det kan man väl kalla en riktigt fin vän, en vän för livet. Men så har jag känt genom våra år med kontakt, finns inga konstigheter mellan oss, men sen är vi ju ganska lika med och förstår varandra precis.
 
Tack fina Rosis för att du gjort detta för mig, du vet vad jag sa när vi prata i telefonen. Som sagt, har inte ord för hur glad jag är. Du är bara så bäst alltså!!
Till saken hör ju oxå att hon dessutom låna ut sina till mig genom att skicka alla 3 böcker till mig för en månad sedan så att jag kunde få läsa dessa och häromdan skicka jag tillbaka dom till henne.
Och sen går hon och köper dom till mig. Snacka om snäll
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: