VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

SERIER!!

Kategori: Serier

 
Tänkte jag skulle ge lite tips på bra serier som jag följer (vet jag gjort de innan, men skadar inte att upprepa), då menar jag inte via TV utan boxar jag köper eller serier jag kollar på via amerikanske tv kanaler. De serier som går via TV ligger jag långt före.
 
* Once Upon A Time (visar på kanal 5)
* Supernatural (visas på kanal 5)
* Nikita
* Sons Of Anarchy (visas på TV4)
* Arrow (precis börjat visas på kanal 5)
* Hart Of Dixie (visar på kanal 5)
* Fringe
* Revolution
* Person Of Interest (visas på kanal 5)
* The Secret Circle
* The Lying Games
 
Märks att jag gillar serier va..haha. Har jag alltid gjort, plus film. Nåt av detta är ett måste varje dag. 1989 började jag titta på "Våra Bästa År" och var det nån gång jag inte kunde kolla så spelade jag såklart in avsnittet, men i början av förra året började jag tappa intresset för denna serie så då blev det att jag sluta följa, kanske sett sammanlagt 10 avsnitt sen dess. Sen finns de andra bra serier på TV som jag följer; "Bones", "Body Of Proof", "Chicago Fire", "CSI NY", "CSI", "Criminal Minds", "Revenge", "Grimm", "Vampires Diaries", "Beauty And The Beast"...undrar om jag glömt nån, ja ja då får de va så. Men komedier gillar jag inte alls
 
Är jag tokig med mina serier? HAHA..jo jag är ju det, jag vet..men som sagt jag gillar ju det. Och man ska göra det man gillar och inget annat. Och sen är det ju så att det är mysigt och göra vinterkvällar när man ändå inte är direkt ute och gör nåt.
 
Så gillar ni serier så kolla gärna upp mina tips, borde vara nåt för alla att kanske vilja titta på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: