VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Seriöst alltså

Kategori: Tankarna flödar

 
Vad knepigt folk de finns. Ni vet ju att de finns massa spel på facebook och jag tycker att man själva ska få välja vad man vill spela och med detta menar jag. Att de som man har som vän på listan ska inte skicka ut förfrågningar utan och fråga först, precis som inte jag ska de, och jag gör det ALDRIG, nu menar jag inbjudningar till spel och inte gåvor osv som man behöver i ett spel man spelar för detta kan man endast skicka till varann om man spelar ett spel och är såkallade grannar, Man kan välja mellan t ex castleville då, de står "castlevillevänner" och dessa väljer man då att skicka till, sen finns de " gillar spel" och de skickar man inte till.
 
Jag får hela tiden inbjudningar till att spela olika spel. och när jag får detta så mailar jag personen att jag inte vill ha inbjudningar och detta gör jag artigt och snällt. Vilket har funkat ända tills idag.
 
Ikväll var det en person som jag sa till och då menar denne på att jag skulle blockera spel från den pga den inte orkar kolla listan. Hur dumt svar var inte de då. Sen kom personen med att jag skickar ut till den, och då visa de sig att jag gjorde de pga att jag har den som granne i spelet, då är de faktiskt den personen som får blocka spelet om den inte vill spela mer, för man kan ju inte veta om en person slutat spela om man fortfarande är grannar så att säga.
Slutade med att personen tog bort mig som vän i samma veva som jag sa att jag skulle göra det. Vilket passade mig utmärkt eftersom det ändå inte var en person som jag har kontakt med och alla statusar från personen är ändå bara gnäll över sitt liv utan att denne försöker reda upp sitt liv. Utan det heter bara att det är fel på alla myndigheter.
 
Ja ja nog om detta, tror nog att många precis som jag är ganska trötta på alla inbjudningar till spel, tävlingar, grupper osv som kommer hela tiden. Visst vet jag att facebook lever sitt egna liv, men man märker när man tar nån på bar gärning så att säga, vilket jag gjorde ikväll och fick bekräftat.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: