VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Elak = avundsjuka

Kategori: Tankarna flödar

Inga namn nämnda. Men har nu suttit en stund och tittat runt i olika bloggar. Läst en del kommentarer och ser då som vanligt att där alltid är någon som tvunget ska skriva något elakt. Detta förknippar jag med ren och skär avundsjuka, inget annat.
 
Varför skriva till en person så här t ex: är det inte bättre att du använder pengarna till någon hjälporganisation istället för att åka taxi flera gånger i veckan. Det kallar jag och vara avundsjuk. Vadå, om personen har råd att åka taxi så gör väl denna det så mycke den bara vill. Eller vad den nu vill lägga pengar på.
Och det roliga är att personen redan skänker tusentals kronor till olika organistaioner.
 
Nä gott folk, NI läser bara det ni själva vill. Alltså NI läser bara det som NI ser som dåligt. Vad hände med de andra blogginläggen lixom, där som dom skriver om just saker/pengar som dom skänker till välgörande ändamål.
 
Bland det värsta jag vet efter lögner och svek är all denna svenska avundsjuka. Låt alla få vara som dom är. Ingen kan vara lika eller tycka lika, men för de behöver man inte skriva dumma saker och vara otrevlig mot andra.
 
 
Ja jag vet jag är sjuk och inte borde sitta här, men jag gör de för att jag kan..haha..men nu får jag nog lägga huvudet på kudden kanske, för jäklar vad de snurrar o har sig
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: