VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fredag igen????

Kategori: Jag o min vardag

 
Jäklar vad dagarna rusar iväg.
 
Go'morron förresten *S*!!!
Vaknade redan kl: 06.52, kände mig pigg så varför försöka somna om, och dessutom är de första morgonen sen förra fredan som jag får vakna upp utan att hela mitt sovrum snurrar i 190. Visst, jag är fortfarande yr och illamående, men inte så som det har varit, så det känns riktigt skönt..*peppar, peppar*.
 
Fredag brukar ju innebära fest för mig, men inte idag inte, blir faktiskt 4e helgen på raken med lugn hemmahelg. Riktigt skönt är det och så tänker jag fortsätta länge nu.
 
Idag ska jag börja spara ner saker från hårddisken till en extern sådan för på söndag ska jag lämna iväg min dator till en kille som ska formatera om den och lite annat. Känner att jag aldrig får tummarna loss och medan vi mailades igår så erbjöd han sig att fixa den till mig. Himla snällt och betyder mycke för mig.
 
Förresten igår var de reklam om en ny serie på kanal 5 som heter "Arrow" (ja ni vet han gröna pilen från Smallville, han har fått en egen serie), har ni inte sett den så gör det. Själv är jag på säsong via datorn där jag kollar på en kanal i USA. Skitbra att kunna göra detta. Riktigt bra är den och sen är de ju inte fy skam att killen är riktigt läcker..hehe.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: