VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Smärtor och sjukdom är inte alls kul

Kategori: Jag o min vardag

Fy fasen vilken natt. Började igårkväll med att jag fick problem med min IBS. Låg och krampade i flera timmar. Tog boken "Femtio Nyanser Av Mörker" och försökte läsa, men det gick verkligen inte att koncentrera sig så fick lägga den igen så tv fick bli mitt sällskap. Sen runt midnatt så börjar jag få värk i benen/spring i benen som bara ökar på. Mindre kul när magsmärtorna strålar runt i hela magen, ut i ryggen och ner mot underlivet plus äckligt mycke illamående. Smärtan var så pass så de nästan kom tårar. Denna sjukdom är inte kul att ha.
 
Sluta med att jag lyckades somna vid halv 4 i morse, sov från odh till fram till kl: 7 då gav jag upp. Sen lyckades jag faktiskt sova ca 9-12 och känner mig helt färdig idag. Smärtan i magen är inte borta, men bättre.
Fattar inte detta eftersom jag lagt om kosten.
 
Om jag äter mjölprodukter o sånt där så kan jag nästan ha racer i rumpan dagligen, ändrar jag kosten så blir de tvärtom, inget alls. ja jag vet, mindre kul o läsa. Men ni som har IBS vet vad jag pratar om. Att ha mag- och tarmsjukdom är inte alls kul, för man har verkligen ingen kontroll alls.
Minns hösten/vintern 2008-2009 då alla mina symptom började och innan läkarna hitta felet, då hann jag gå ner 10 kg på en månad. Inte alls kul och gå ner så mycke i vikt så snabbt. Men man har verkligen ingen aptit när man mår som värst och äter man så mår man illa och äter man inte så mår man illa. Finns lixom inget mellanläge alls
 
Hoppas verkligen kunna äta nåt idag. Tänkte ju göra skinksnitzel och ugnsbakade grönsaker.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: