VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Mycke på 2 timmar

Kategori: Jag o min vardag

 
Upp kl:05.30. Buss och tåg kl:07.00. Framme på kursen vid 8-tiden. Bara jag och en till som kom så dagens workshop blev inställd. Satte mig med eget arbete. Och fick träffa coachen 4 timmar tidigare än jag skulle, Vilket resulterade i att jag kom hem nyss. Ganska skönt istället för vid 16-tiden.
 
Fast de 2 timmarna jag var där inne resulterade i mycke på gång för mig nu. Bara att vänta och hoppas på att bollarna jag satt i rullning ska stanna snart och ge med goda nyheter.
 
Så med andra ord en bra onsdag så här långt..höll på att skriva tisdag, vet inte varför de känns som det är tisdag idag. Hoppas det rättar till sig annars blir ju veckan helt fel när det väl blir helg. Ja ja, kan kanske kvitta, för nu behöver jag inte åka till Helsingborg igen förrän på tisdag i nästa vecka. Lite långledigt, semestertider för en del av coacherna ju.
 
 
Vad göra idag då? Hmm..kanske skulle ta tag i sovrummet, blev ju aldrig storstädning där förra veckan av olika anledningar. Bättre sent än aldrig heter det ju. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: