VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

För er som är....

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Nyfikna på hur det går på min utbildning...
 
Det går framåt och bra, inget och anmärka på där. Massor med teori, egen uppgifter, grupparbeten osv. Just nu kör vi miljökunskap, och den kursen tar slut imorgon, Sen är det livsmedels hygien i 9 dagar som gäller..*pust*.
Har i alla fall fått goda lovord igen från utbildaren att jag är entusiastisk och skärpt. Sånt är ju aldrig fel att höra även om jag inte är den som vill glänsa om ni förstår hur jag menar. Alla är vi ju duktiga på vårt eget lilla vis, vissa mer inom vissa ämnen men sånt kallar jag talanger och att vi alla har olika sådan. Oj blev det rörigt förklarat..haha..hoppas ni förstod ändå o att jag endast mena det som något positivt.
 
Idag har varit en bra dag förutom från kl: 15.00 då vi fick sluta, kände att jag inte hann stressa iväg till bussen för att ta mig till Ramlösa för att hinna med tåget 15.20. Vilket var rätt så tur det, för när jag istället valde bussen till Knutpunkten och kom in där så är tåget 15.47 inställt pga att tågen måste köra sakta på sträckan mellan Åstorp till Klippan. Vilket jag märkte när jag gick på tåget kl: 16.17 för detta ledde till att tåget kom fram 17,16 istället för 17.03.
Så det kändes verkligen att man varit på resande fot i 2,5 timmar enkel resa.
 
Men bättre att tågen kör i 30km/h istället för att en olycka händer när där var vägarbeten och vägarbetare i spårkanten.
Säkert många som gnällt över detta idag osv, men jag tyckte det var respektfullt och snällt att vara försiktig även om jag kom hem senare än vanligt.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: