VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Krigsstigen

Kategori: Tankarna flödar

 
Ja lite så har jag varit för en stund sedan. Är så trött på alla cyklar som ställs i trappan och låses fast i räcket. Alltså 7 st är där varje dag, plus kundvagnar på detta. 
Så idag fick jag tag på 3 syndare, 3 barn i 12-13 års åldern och de fick höra både de ena och de andra från mig. För de första så kommer inte brandkåren eller ambulans in där om det skulle hända något.
 
Jag frågade dom om de inte vet vad ett cykelställ är, lite ironi som man brukar när folk inte fattar. Till svar fick jag då att dom minsann bott i Sverige länge och visste detta.
Sa inte så mycke om det för kände att dom försökte vända de mot mig som om jag bara sa så om cykelställ pga att de inte kommer från Sverige.
Och så var inte fallet, för de gäller alla ang cyklar i trappan.
 
Vill man inte ha den i cykelstället så får man ju bära upp den till lägenheten, så gjorde jag i många år tills jag fick tag på ett gammalt cykelrum i huset att hyra av hyresvärden.
 
Varnade dom oxå med att jag klipper upp låsen och kastar ut cyklarna på gården.
Och där på marken utanför kontoret sitter hyresvärdens bror och gör inte ett dugg, vad säger man om det? Rätt kasst och mesigt kan jag tycka. Han säger dessutom att de finns regler från brandkåren och att husägaren kan åka på detta om det inte sköts.
En lapp om regler i trappan hade ju varit på sin plats kan jag tycka
 
Ja ja får se vad som händer framöver och om mitt budskap gick fram
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: