VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

När kommer "du"???

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Go'morron!!
 
Nu undrar jag var snön är, längtar efter att vakna upp och öppna persiennen och se hur vitt det är ute. Det är nåt visst med första snön och sen att det fortsätter att fullkomligt vräka ner till minst en meter..haha..ja jag vet, jag drömmer, för så mycke snö får vi aldrig i Skåne. Även om vi haft 50-60 cm de senaste 4 åren. Men verkar som de lär dröja innan den kommer..hmm...Började faktiskt med vinterjackan i förrgår, men lite väl varmt för en sån som mig som aldrig fryser. Men har inget val, min vår/höst skinnjacka är lite väl kylig ändå.
 
Ser folk med mössa och vantar redan, nä de där får vänta minsann, vad ska dom har på sig när de blir riktigt kallt enligt deras tycke. Folk klär på sig för mycke alldeles för tidigt o sen går dom o "gnäller" hela vintern att dom fryser. Jag kan visst ta på mig en mössa om det regnar nu när det är kallare väder, men det är ju för att jag inte gillar blött hår på vinterhalvåret, på sommaren är de mer mysigt och bli blöt av regnet. Då kan jag stå där ute i de och bli helt blöt..haha. Och nej, man blir inte sjuk av att bli blöt av väder osv som de flesta tror, de är faktiskt konstaterat att ni har fel.
Blir ni arga på mig nu så bjuder jag på det..haha..men tänker ni logiskt så fattar ni vad jag menar...eller hur???!!!???!!!
 
 
Åååååå vill ha
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: