VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Sjukor var de här ja

Kategori: Jag o min vardag

Bara 3 veckor sedan jag sluta med penicillin ang lunginflammationen. Fått veta att mitt immunförsvar är nedsatt pga detta.
 
Jotack det har jag verkligen fått känna av i helgen. Har legat i sängen i 3 dygn helt kass i en dunderförkylning igen. Plus att min mens kom..ja vadå bara ge mig allt på en o samma gång..haha
 
I lördags var riktigt obehagligt, som dessutom var min födelsedag och kunde ha spenderats bättre, men fick ställa in Köpenhamns resan.
Började på lördagen frysa o skaka o hacka tänder. Låg ner bäddad fullt påklädd och dubbla täcken, inget hjälpte. Anade feber och tog tempen och mycke riktigt, 40.3 stanna den på. Aldrig nånsin haft så hög feber, riktigt obehagligt. Låg o gjorde detta i flera timmar, till slut lugna de sig, men fy vilken evighet de kändes som trots att jag tagit smärtstillande o febernedsättande.
 
Idag känns de att man varit med om en pärs och enligt 1177 så ska jag ta de mycke lugnt nu eftersom jag nyss haft den där lunginflammationen o att den sitter kvar i kroppen ganska länge och de där med nedsatt immunförsvar. Börjar jag hosta eller blir mer dålig så skulle jag kontakta VC.
 
Så nu är de bara att hoppas på att det går åt rätt håll. Är riktigt trött på att vara sjuk nu
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: