VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

4:22

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Exakt den tiden vaknade jag i morse, snacka om irriterande när man vet att klockan ringer 06.45. Och till råga på allt så var jag helt pigg. Men lyckades somna om och fick en timme sömn till.
 
Härligt väder och gå till tåget i alla fall, 11 grader och supervarmt. Och nu sitter jag här inne i Hässleholm vid en dator fram till midda, efter den så blir de en föreläsning. Verkar som man får sluta redan kl:15 istället för kl:16. Här är dessutom en kille som bor på samma ort som mig som jag få lifta hem med, skönt och slippa stå och vänta på tåget, plus komma hem 1,5 timme tidigare.
 
Så regnar det inte när jag kommer hem så blir det en promenad minsann. Efterlyste sällskap till detta i helgen, men ingen som nappade. Fy så lata o tradiga alla är..haha. Men sen å andra sidan är de faktiskt rätt skönt o gå ensam med musik i öronen. Men då o då kan de ju vara trevligt med sällskap. Får väl se om nån nappar rätt vad det är. Bara att höra av er i så fall, jag går i regel på morgon/förmidda varje dag, allt mellan 3-7 km. Skogen är bäst, där är så lugnt o fridfullt o mysigt nu när allt blommar. Dumma allergi, men de funkar ändå.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: