VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Allt för mamma

Kategori: Dagens midda

 
Där är ju billigt nötkött på Ica denna veckan, så igår köpte jag ett paket som vägde 1275 gram (intressant vikt va). Och idag fick jag rycket och gjorde storkok på Biff Stroganoff. Tog hela 2,5 timmar innan det var klart.
Ska minsann köpa mer sånt kött imorgon eller på fredag och frysa in, inte så ofta det kostar bara 69,90 kr/kg.
 
Och självklart så bjöd jag ner mamsen på middag, vet ju hur mycke hon tycker om det. Roligt oxå när hon sitter o äter för hon säger typ"mmm", "jävlar var gott det är" osv till nästan varje tugga...hahaha. Alltid lika kul att bjuda henne på middag, hon gillar ju när jag hittar på nya recept och hon får komma och prova. Får väl snart hitta på nåt nytt igen.
 
Verkar som min IBS lugnat sig igen, plus att mitt magsår är på väg att försvinna. Skönt kan jag säga. Och inget man behöver vara sjukskriven för, det bästa av allt och slippa vara hemma pga detta. Något jag ju fått lära mig och leva med sedan hösten 2008. Det gäller att äta så rätt kost jag kan så funkar min vardag hela tiden, men ibland måste jag få unna mig det där jag inte kan/får äta, men då gör jag det på helgen när jag vet att jag inte ska upp tidigt och iväg dagen efter.
 
Ja ja nog om det, nu ska jag strax bänka mig i soffan för friidrott VM på TV4.
 
 
 
 
Inte så dålig bild ändå för att vara tagen med mobiltelefonen
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: