VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Igår/idag

Kategori: Jag o min vardag

 
Igårkväll hörde grannen Annica av sig, hon hade varit iväg och köpt en 8 veckors amstaff/pittbull valp. Hon ville jag skulle komma och titta och såklart var jag tvungen och göra det.
 
Men herregud vilket litet sött liv, blev ju helt sjuk. Tog några bilder med telefonen men det blev inte så bra, ska ta nya sen så ni får se.
 
Sötnosen fick namnet Jason. Han blir förresten 2 månader idag kom jag på, hon sa han var född den 5 juni.
 
Väldigt sorglig historia om han och hans 8 syskons mamma. Hon kom åkande i en bil, fönster var nere och har antligen hört valparna och hoppade ut genom fönstret och blev påkörd, hennes liv gick inte att rädda så veterinären gav henne en spruta så hon fick somna in. Tur valparna var så pass stora att de åt själv.
 
Så gissa om jag kom hem sent inatt, kunde ju inte slita mig ;)
 
Och bara för det så vakna jag inte i tid i morse. Men jag hann till tandläkaren i lugn och ro i alla fall. Nervöst värre, hatar och gå dit, mår så dåligt. Visst det var bara lite tandsten som skulle bort, men ändå. Men det gick bra.
Är så glad att jag bara haft 2 små hål sedan jag var 14 år gammal, inte dåligt på 33 år. Bra tänder säger tandläkaren, och det är jag tacksam för.
 
Nähä, nu åter tillbaka till köket, gör storkok av köttfärssås..mums..som såklart blir min middag idag.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: