VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Lördags planer?

Kategori: Jag o min vardag

 
Ja vad händer idag då?
 
Har ägnat förmiddagen åt att rensa mina garderober och byråar från sådant som jag inte vill ha längre, en del kastas och en del ska jag skänka till vägörenhet som myrorna.
 
Ska bjuda mamma på middag lite senare idag, blir min egen kycklinggryta...slurp.
 
Funderar på att styra upp något idag, känner inte för att sitta hemma och inne en dag som denna, solen skiner och värmen är hög. Kanske skulle ta och se om det finns några som vill hänga på till Andreassons äng och dricka lite gott och sitta och snacka och ha allmänt trevligt.
Men i så fall måste jag snart bege mig till systembolaget och inhandla några flaskor vin.
 
Får bli dessa då som är sååå goda
 
 
Du som läser detta inlägg och är sugen på mitt förslag får gärna lämna en kommentar eller kontakta mig på facebook. Kan ju även bli så att det blir en kväll på min balkong istället, solen landar ju snart rakt på den ända tills den går ner. Mysigt..
Eller ni är fortfarande mesar och bara sitter hemma och ugglar..hahaha.
 
Nu tänker jag i alla fall bege mig till bolaget, sedan hem o lämna flaskorna och därefter ta en promenad till skogen för att spana in mitt blåbärsställe, undrar om dom mognat med tanke på att allt har varit tidigt denna sommar. Kolla bara all svamp som folk hittar. Kanske skulle försöka hitta lite kantareller jag oxå.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: