VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

6e dagen

Kategori: Jag o min vardag

 
Var ett tag sedan jag bloggade och en del läsare undrar var jag tagit vägen.
 
Så här ligger det till. I måndags kväll började jag känna mig helt matt och orkeslös och vaknar då upp på tisdagen med en dunderförkylning och 40 graders feber, som sedan trappade upp för var dag som gick, hemsk hosta som bränner i lungor och luftrör, snyta mig typ var 5e minut. Ont i hela kroppen så jag knappt kunnat röra mig, suttit upp och sovit, ja sova och sova..har väl varit kanske 3 tim/dygn.
Så i fredags så ringde jag vårdcentralen och fick en tid. Sänkan var väldigt hög och läkaren kunde inte säga om det hela kommer att övergå i en lunginflammation. Blir jag inte bättre skulle jag återkomma. Så nu håller jag tummarna för att inte åka på en lunginflammation som jag hade i september förra året.
 
Försöker idag upp och röra mig lite då och då, har ju legat i soffan och sängen nu i 6 dygn och det börjar bli jobbigt. Har ju bara varit TV och massa film och serie tittande
 
Mamma var snäll och kom hem till mig och beställde hem pizza, smakade inte så mycke, men var gott med lite mat, för nån sådan har de knappt varit under hela veckan.
 
 
Och är de nu någon som ska komma med en dum kommentar så kan jag bara säga att det inte är lönt, jag vet vem du är som hela tiden kommer med kommentarer och jag kan bara säga att jag tycker synd om dig som inte har ett eget liv, utan du måste istället jaga mitt.
Och alla som känner mig vet att jag inte bryr mig ett dugg om vad man tycker och tänker om mig. Jag är jag och kommer aldrig och bry mig eller att ändra på mig. Antingen gillar man mig eller inte. Svårare än så är de inte..Så DU..skaffa dig ett liv va
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: