VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

PayPal

Kategori: Jag o min vardag

 
Så här skrev jag på facebook nyss....
 
"Haha, mig lurar man inte. Fick mail om att verifiera mitt PayPal konto för att där är ovanlig aktivitet. Till saken hör att jag inte ens har ett sånt. Och sen kallar dom mig även ett killnamn som förnamn men rätt efternamn. Att det kan vara så kul att vara bedragare. Bättre dom skaffar sig ett jobb o tjänar pengar"
 
 
 
 
Till saken hör att namnet dom kallar mig för är en av mina bröder, fast efternamn är fel för han gifte sig för några år sedan och bytt till sin frus flicknamn.
 
Så hur fick dom ihopa det namnet med min mail, sen att bara ens skicka ut till någon som inte ens har ett sådant konto. Och även om jag hade haft det så skulle jag aldrig klicka på länken där det stod att jag skulle verifiera mitt konto pga ovanlig aktivitet.
 
Sådant här skit går jag inte på, så kvittar det vem det kommer från. Men tyvärr finns det andra folk som tror på sådant här och kan bli av med en massa pengar.
 
Bluffmail kommer aldrig att sluta komma, men detta var första gången jag fick ett. och tji fick dessa bedragarna. Har såklart blockerat avsändaren och dyker det upp ett till så är det ju för att de bytt mailadress och då är dom ännu dummare om dom skickar ut ett till just mig igen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: